Noc ve škole

V pátek 1. 10. 2010 zažili žáci 6. ročníku nevšední dobrodružství. V 17 hodin se vrátili zpět do školy, aby strávili "Noc ve škole".

Tento večer byl uspořádán, aby se nově přichozí žáci seznámili s ostatními spolužáky.

Program byl bohatý. Kromě přípravy a vaření špaget jk večeři jsme přichystali jako druhou večeři zeleninový salát. Na nedostatek jídla a pití jsme si rozhodně nemohli stěžovat.

Připraveno bylo také několik her. Soutěžili mezi sebou holky a kluci. První soutěží bylo hledání víček podle čísel. V této soutěži byli opravdovým týmem kluci a to jim přineslo první vítězství. Další hra se jmenovala "Sestřel si svého učitele". Dvojice házeli tenisákem do plastových lahví, na kterých byly fotky učitelského sboru. Tato soutěž byla velmi oblíbená a ve velmi napínavém závěru ji vyhrála děvčata. Třetí soutěží byl kvíz o naší škole. V tom opět těsně zvítězili tentokrát kluci. V závěrečné soutěži "Hledání barevných lístečků" zvítězila děvčata a určila tak nerozhodný, ale spravedlivý výsledek 2:2.

Na závěr byla pro žáky připravena noční hra po naší škole. I ta měla veliký úspěch. Spát se tak šlo až v nočních hodinách.

Ráno si všichni zabalili své věci a šli do kuchyňky na výbornou a bohatou snídani. Byly zde totiž samé dobroty, co přichytali rodiče žáků.

Těsně před odchodem domů jsme si ještě ukázali během fyzikálního pokusu výbuch coca coly.

Celkem se akce žákům velice líbila a zcela jistě splnila svůj účel.


4. října 2010