Co byste si přáli najít pod vánočním stromkem?

Zdroj: Kladenský deník, 8. prosince 2009

Autor: Zuzana Vlková

Anketa: Co byste si přáli najít pod vánočním stromkem?

Na otázku kladenského deníku odpovídaly mladší i starší děti ze Základní školy v ulici Zd. Petříka v Kladně.

Alexandra Plačková, 13 let, 7.B: Rozhodně bych si přála nový notebook. Jeden mám, ale ten už je skoro nefunkční. Mám ho slíbený od rodičů, takže doufám, že to vyjde. Taky by se mi hodil nový mobil, ale to už asi není moc reálné, protože počítač je dost drahý.

Michal Křeček, 15 let, 9.A: Nemám moc velká přání, snad jen abych byl zdravý. Ale kdyby přece jen, tak bych chtěl dostat fotbalový dres AC Milán. Jsem fanoušek tohoto klubu. Možná taky dostanu nějaký kalendář, což je taky fajn.

Barbora Kopečková, 11 let, 5. třída: Přála bych si, abychom na Vánoce byli všichni pohromadě a byli zdraví. Z dárků bych chtěla asi snowboard, protože každý rok jezdíme na hory a zatím jsem vždycky jen lyžovala. Možná ještě přehrávač MP4 by se mi líbil.

Filip Amstbovskyj, 7 let, 1 třída: Chtěl bych přehrávač MP3, protože rád poslouchám muziku. Taky by se mi pod stromečkem líbila dinosauří Hot Wheels dráha na autíčka a možná nějaké velké na dálkové ovládání. Táta má moc rád Humery.

Kristýna Vinšová, 8 let, 2. třída: Ježíškovi už jsem dopis poslala. Přála jsem si pod stromek stavebnici Lego. Taky bych možná chtěla dostat deník, který bych si chtěla psát. Na obalu by mělo být nějaké zvířátko, protože ty mám moc ráda.

Veronika Brablíková, 13 let, 8.B: Určitě by se mi moc líbil dotykový mobil a přála bych si psa. Měl by to být bígl a jmenoval by se Ben, ale vzhledem k tomu, že máme ještě kočku, asi to nevyjde. Máma má z té kombinace strach. Taky bych chtěla nějaké oblečení.


16. prosince 2009