Vánoční ladění a dobropečení

Vážení rodiče,

rádi bychom Vám poděkovali za Vaši účast na družinové akci "Vánoční ladění a dobropečení". Toto odpoledne bylo velice příjemné, opravdu nabudilo vánoční atmosféru a dle našich dojmů a Vašich reakcí se velice povedlo.

Rovněž děkujeme žákům 6. a 7. ročníků za připravené pohoštění a rodičům za příspěvky na vybrané charitativní akce tříd 6.A, 6.B, 7.A a 7.B. Celkem se vybralo neuvěřitelných 24 468 Kč. Tyto peníze byly již rozděleny a předány charitám tímto způsobem.

Nejvíce se za připravené dobroty podařilo vybrat třídě 6.A a to 12 587 Kč. Tato částka byla zaslána na charitativní projekt "Dobrý anděl". Konkrétně 5ti letému chlapečkovi Filipovi, který onemocněl leukémií a potřebuje finanční prostředky na kompenzační a hygienické pomůcky a lázně.

Třída 6.B vybrala částku 2 500 Kč, kterou zaslala na ochranu mořských želv do Indonésie. Z těchto peněz se v rámci projektu "Chráníme mořské želvy" podaří zachránit 5 želvích snůšek. 

Třídě 7.A se podařilo v rámci Dobropečení vybrat 4 738 Kč, které zaslali maminkám samoživitelkám v rámci projektu "Fandi mámám!".

Třída 7.B získala za své produkty částku 4643 Kč, kterou osobně předají psímu útulku Bouchalka, kam se v úterý vydají na exkurzi.

 

Moc děkujeme za Vaši účast, podporu a těšíme se na další společné akce!


2. ledna 2024