Anglické představení

V dubnu se uskutečnil další blok anglického představení pro žáky naší školy.

Přikládáme reakci Dr. Klutze, který představení připravil.

 

Dear Madam/Sir,
In mid- April of 2013 I was invited to your school for two days to perform my English Theatre for all your children as part of the schools 100 year celebration.
I have travelled extensively throughout the Czech Rep. over the past 13 years reaching some 30,000 children a year.
I must say that out of all the schools I have travelled to over this period that the children in your school in Kladno were one of the most delightful, enthusiastic, responsive and dedicated bunch of students I have ever come across.
The interactive theatre was truly interactive by their willingness to participate and the children’s pronunciation of the English language was excellent to my surprise.
The Year 7 class had no problem understanding me and some helped translate words and sentences so their classmates would fully understand.
If I thought the Year 7 class were special than I was in for a bigger surprise by the Year 9 class who were the most wonderful audience I have ever worked with.
This must be all reflected in the teacher’s dedication to their children and the overall management and direction of the director.
So, congratulations on the good and hard work that all the staff and students contribute together and I wish another 100 years of good, direct teaching and growth of your school.

Kind regards
Schelie NIELSEN
(Dr Klutz-Magical English Theatre)

 

Překlad:

Vážení,
v polovině dubna roku 2013 jsem byl pozván do školy na dva dny k předvedení svého anglického divadla pro všechny žáky v rámci oslav 100 let školy.

Po celé ČR cestuji posledních 13 let a ročně vidí mé představení asi 30 000 dětí.

Musím říct, že ze všech škol, které jsem za tu dobu navštívil, byly děti ve Vaší škole v Kladně jedny z nejkrásnějších. Děti byly nadšené, citlivé a výborná parta.

Interaktivní divadlo bylo skutečně interaktivní. Jejich ochota a výslovnost angličtiny byla výborná k mému překvapení.

Žáci 7. ročníku neměli problém mě pochopit a někteří spolužáci pomohli přeložit několik slov a vět těm, kteří všemu nerozuměli.

Myslel jsem si, že 7. ročník byla výborná třída, dokud jsem neviděl ještě větší překvapení v 9. ročníku, kteří byli nejúžasnější publikum, se kterým jsem kdy pracoval.

Musí to být výsledek práce všech učitelů, kterým se dětem věnují a celkového přístupu vedení školy.

Takže Vám gratuluji k dobré a tvrdé práci a přeji Vám mnoho společných zážitků a úspěchů v dalších 100 letech.

S přátelským pozdravem
Schelie NIELSEN
(Dr. Klutz Kouzelné anglické divadlo)


28. dubna 2013