Sportovní úspěchy žáků 4.B

Velmi si ceníme sportovních úspěchů žáků naší školy. Mnozí z našich žáků tráví svůj volný čas sportem, což vyžaduje zejména pevnou disciplínu a také jistou dávku trpělivosti. Jen tak je možné dosáhnout úspěchu.

Rádi bychom Vám představili žáky 4. B - Michala Prachatického a Zuzanu Čebišovou.

Michal Prachatický se věnuje florbalu. Ve florbalovém týmu 2. ZŠ Medvědi je již druhým rokem, kde zastává post útočníka. 27. října byl vyhlášen nejlepším hráčem zápasu, kdy se Medvědi střetli v zápase proti týmu ZŠ Bratronice Zubři (výhra 9:0).

Zuzana Čebišová chodí od svých pěti let na krasobruslení. Tomuto krásnému sportu věnuje většinu volného času. A jak vypadá takový všední den této krasobruslařky? Každé ráno vstává v pět hodin, kdy jí čeká hodinový trénink na ledě, poté následuje povinná školní docházka a po škole opět hodina a půl v ledovém království. K tomu všemu ještě nutná dávka posilování a aerobiku. Zuzka soutěží v kategorii žačky nejmladší B a v této sezoně zaznamenala již dva úspěchy. 27. října 2012 získala 1.místo v Ústí nad Labem a 13. října 2012 1. místo v Chomutově.

Gratulujeme!


9. listopadu 2012