Velká pouť pro žáky - 100 LET "Staré Amálky"

Den 14. 9. 2012 není pro "Starou Amálku" obyčejný. V tento den jsme totiž spolu s našimi žáky oslavili 100. narozeniny.

V letošním roce připravujeme v rámci oslav několik akcí. V pátek se konala pouť, v sobotu 15. 9. 2012 bude den otevřených dvěří pro veřejnost. Na jaro připravujeme fyzikální show a na konci června školní akademii.

Naše první akce "Velká pouť" se velice povedla. Bylo sice trochu chladněji, ale celý den svítilo sluničko a žáci se skvěle bavili.

Připraveno pro ně bylo mnoho soutěží o žetony, za které si pak v tombole kupovali nejrůznější předměty. Od sladkostí počínaje, až po stavebnice, plyšáky nebo školní potřeby.

Atrakcí bylo více než 15. Žáci si například malovali na obličej, házeli míček na cíl, házeli šipky na terč, skákali v pytli, navštivili "Popelčinu dílnu", zúčastnili se "Lovu medvěda", vyráběli záložky, vyzkoušeli si opičí běh, svou rovnováhu, trpělivost, soustředění a správný odhad.

Všechny aktrakce byly velmi oblíbené a během celého dne žáci vykoupili všechno zboží v tombole.

Kromě soutěží byl pro žáky připraven velmi atraktivní doprovodný zábavný program. Shlédli např. BMX show mistrů republiky, učili se tančit zumbu, dále viděli módní přehlídku, klauní show, ukázku street dance, loupežnické vystoupení, výuku tanců nebo exhibici aerobiku.

Všem účinkujícím a organizátorům děkujeme a těšíme se spolu s našimi žáky na další bohaté zážitky.


14. září 2012