Turnaj v malé kopané v Libušíně

V úterý 15. 6. se na ZŠ v Libušíně uskutečnil již 5. ročník tradičního turnaje v malé kopané. Po loňském vítězství vyslala naše škola do Libušína hned dva týmy. Tým 2. ZŠ Kladno A (Křeček R., Křeček M., Křečan D., Konrád D., First M. a Kovařík L.) a tým 2. ZŠ Kladno B (Popelka P., Kováč M., Konrád F., Švejda O., Votruba L., Štíbr T.). Hrálo se na dvě skupiny a po odehrání zápasů ve skupině si to týmy rozdali o umístění.

Týmu A se ve skupinách moc nedařilo, po zápasech, ve kterých podlehli ZŠ Brandýsek, ZŠ Kvílice, remizovali se ZŠ Smečno a porazili tým B ZŠ Libušín se v tabulce umístili na 4. místě a mohli v závěru turnaje tedy hrát pouze o 7. – 8. místo. V tomto zápase o umístění se střetli se ZŠ Švermov a výsledkem 1:1 a následnou výhrou 2:0 na penalty si v turnaji zajistili konečné 7. místo.

U našeho týmu B se situace vyvíjela zcela odlišně. Hned v prvním utkání jsme jasně porazili ZŠ Libušín A 3:0 a v nastoleném tempu jsme i pokračovali. Proti ZŠ Švermov jsme nastříleli dokonce 4 góly. Jedinou ztrátu bodů pro nás znamenala remíza se ZŠ Vinařice a v posledním utkání proti dívčímu týmu Stars Libušín jsme opět zvítězili a zajistili si tak s 10 body postup z 1. místa ve skupině.

Finále se hrálo ve stejném složení jako v loňském roce, tedy 2. ZŠ Kladno proti ZŠ Brandýsek. Soupeř nám tentokrát loňskou porážku oplatil a výsledek 0:3 pro nás tentokrát znamenal celkové 2. místo.


18. června 2010