Fotbalový turnaj v Libušíně

Ve čtvrtek 11. června 2009 se naši žáci zúčastnili turnaje v malé kopané pořádaného ZŠ Libušín. Soutěže v kategorii starších žáků se zúčastnilo 8 družstev z Kladna, Libušína, Smečna, Brandýska a Kamenných Žehrovic.

Nepřízeň počasí sice velmi komplikovala průběh utkání a několik zápasů bylo kvůli dešti přerušeno, avšak naši chlapci si od počátku vedli výborně a zápasy ve skupině vyhrávali. Kolem poledne již bylo téměř rozhodnuto, že se turnaj přeruší a sečtou se dosavadní výsledky. V tomto okamžiku byli kluci kvůli skóre na třetím místě a téměř smířeni s bronzovým umístěním se začali balit. Sluníčko však zase na chvíli vysvitlo a je čekal poslední zápas, ve kterém měli opravdu všechno jen a jen ve svých nohách a nastoupili k utkání se ZŠ Brandýsek, ve kterém šlo o rozdělení všech medailí. Celý zápas kluci dřeli a makali a vytoužený vítězný gól vstřelil sám kapitán družstva Robert Rác v posledních pěti sekundách před koncem. Celé družstvo bylo v naprosté eufórii a díky tomuto gólu a snaze celého mužstva jsme domů přivezli Putovní pohár, který celý rok bude zdobit školní vitrínu našich sportovních úspěchů. Kromě tohoto vítězství byl i Robert Rác vyhlášen nejlepším střelcem turnaje a Jaroslav Nykl nejlepším brankářem, neboť nepustil ani jeden gól.

Vítězná sestava: Robert Rác, Tomáš Novotný, Martin Kováč, Dominik Křečan, Michal Křeček, Roman Křeček, Ondřej Švejda, Marek Rohush a gólman Jaroslav Nykl.

Děkujeme všem chlapcům za vzornou reprezentaci naší školy.


12. června 2009