Sportovní odpoledne s oštěpařem Janem Železným

Dne 15. 9. 2010 v souvislosti se začínajícím novým školním rokem jsme v naší Mateřské škole uspořádali pro děti zábavné odpoledne.

Od 15.00 hodin se děti bavily s agenturou RTC Production, která dětem zajistila kulturní část odpoledne. Děti tančily na známé písničky a skvěle se bavily při hudbě.

Sportovní část tohoto odpoledne zajistil pedagogický sbor naší ZŠ a MŠ Kladno, Zd. Petříka 1756. Pro děti byla připravena závodivá dráha a formou proudového cvičení se vystřídaly všechny děti a zahrály si na opravdové sportovce, za což je zlatými "olympijskými" medailemi z čokolády odměňoval opravdový sportovec s velkým "S", oštěpař Jan Železný.

Společně s panem Železným navštívili ZŠ a MŠ i zástupci našeho zřizovatele Magistrátu města Kladna primátor Ing. Dan Jiránek a náměstek primátora pan Ing. Miroslav Bernášek.

Společně s paní ředitelkou Mgr. Šárkou Vostarkovou jsme byly velice rády, že se nám akce vydařila, děti byly radostné a spokojené. Jen počasí k nám bylo nemilosrdné, ale díky prostorné tělocvičně v budově MŠ jsme vše zvládli i v tomto prostředí. Všem, kteří se na tomto krásném odpoledni podíleli, mnohokrát děkujeme.


19. září 2010