Školka v přírodě

Neděle

Zdravíme do Kladna. Cesta byla dobrá plná sluníčka a pohody. Dojeli jsme v pořádku.

 

Pondělí

Výlet do Zoo ve Dvoře Králové se nám vydařil. Počasí nám přálo. Shlédli jsme celou Zoo a z velké blízkosti jsme viděli všechna zvířata. V pořádku jsme se vrátili na chatu.

 

Úterý

Dnes klidový režim v okolí chaty Bouda Malá Úpa. Vycházka do Polska a odpolední sportovní hry. Všem nám chutná, vaří nám tady dobře. Těšíme se na ovocné knedlíky k večeři.

 

Středa

Krásné pozdravy z Krkonoš, dnes bohuzěl chladnějších a deštivých. Dnešního počasí jsme využili pro aktivity na chatě, měli jsme karneval, kreslili jsme si trička. Odpoledne jsme šli na krátkou procházku do lesa a zjistili jsme, že v okolních lesích rostou houby.

 

Čtvrtek

Zdravíme z Krkonoš. Dnes jsme si užili bazén a odpolední pěší výlet. Nazpátek jsme jeli od kostela vláčkem. Zdraví Vaše děti a paní učitelky.

 

Pátek

Zdravíme do Kladna! Počasí nám dnes přálo, tak jsme si ho dnes užili. Obědvali jsme z ešusů. K svačině jsme měli výborné domácí koláče s tvarohem. Užívali jsme si na hřišti. A nakonec jsme našli poklad, z kterého jsme měli obrovskou radost. Teď už máme sbalené kufry a těšíme na Vás.


13. června 2018